lördag 9 november 2013

Fem frågor!

Jag kom på att jag inte gjort ett inlägg på VÄLDIGT länge, så jag bestämde mig för att hitta någon slags enkät att göra, och hittade den här! Det är helt enkelt fem frågor man ska svara, och svårare än så är det inte.

Vem inspirerade dig/uppmuntrade dig att börja blogga?
Det mer så att det började bli som en trend i sexan, tre andra i min klass skaffade blogg, varav en av dem var en bokblogg (LIVS underbara bokblogg En Plats i Bokhyllan) och jag tänkte, varför inte? Och eftersom jag alltid läst så mycket så skapade den här lilla bloggen, woho.

Hur väljer du ämnen att blogga om?Just nu har jag lite av en paus, och skriver mest recensioner eller enkäter, men back in the Days då jag gjorde inlägg lite oftare så skrev jag om allt som jag kunde komma på, plötsligt får jag plötsligt en idé till ett inlägg, och så skriver jag det.

Vad vet de flesta inte om dig?En sak som många inte vet är hur löjligt klumpig jag är. Jag kan, bokstavligen, ramla bara genom att stå still på marken (det har hänt!). För någon månad sen ramlade jag på gympan och det började blöda OTROLIGT mycket på båda knäna, och sen när det äntligen läkt ramlade jag igen på exakt samma ställe på en annan gympalektion -.- Jag kan inte se mig för, jag har alltid för långa skosnören, jag tittar alltid åt ett annat håll när det kommer ett hinder, jag trampar alltid snett.

Vilka tre ord beskriver din stil bäst?Om ni menar klädstil så har jag ingen speciell. Kläder är det jag minsta bryr mig om, jag avskyr att shoppa. Men om vi pratar om min bokstil så skulle jag säga; färgglad, nagelbitande och fantastisk.

Vad tycker du om att göra när du inte bloggar?Vara inne på datorn, spela gitarr eller trumpet, dansa, se på film, äta, dricka te (<--- span="" v="" viktigt="">

My cup of tea

3 kommentarer:

 1. Kul att du spelar trumpet! :D
  Och gillar att dricka te! Jag är ganska säker på att de flesta som läser tycker om det ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är jättekul med trumpet :D Ja, så är det nog, te är den absolut bästa läsdrycken XD

   Radera
 2. Nu känner jag för att kopiera frågorna och skriva ett inlägg om dem på MIN blogg! Om fru Sopprot säger att det är okej förstås.

  SvaraRadera