lördag 8 juni 2013

5 Books to Movies-tag

 
Haha, tack igen till Alba som fortfarande taggar mig fast jag uppdaterar så dåligt, tack :)
Okej, alltså, fem böcker jag vill ska bli film, here we go :D

1. Darkside
 
 
Varför har Darkside inte blivit film? Why? Hur episk skulle inte denna bok bli om man verkligen gjorde ett bra försök med att filmatisera den? Det är fantasy på en helt annan nivå, mörk och spännande och fullkomligt episk.
 
2. Soulless
 
 
En 1800-tals berättelse med både varulvar och vampyrer och knivskarp humor? Det kaninte bli bättre, och tänk er själva hur snygg filmen kommer bli, med alla kläder och rekvisita? 1800-talet måste vara en av de snyggaste århundraden någonsin...
 
3. Nattens Cirkus
 
 
Bara stämningen i boken är helt otrolig. Om det finns någon bok som bäst skulle gå under namnet "magisk" så vore det den här. Den. Skulle. Bli. En. Så. Bra. Film.
 
4. Älskade syster
 
 
Så otroligt bra bok, och om de gjorde en riktigt film av den så skulle tårar forsa. Åtminstone tårar över hur fruktansvärt bra den är. Fast de skulle vara tvungna att skaffa en riktigt bra skådespelare till Sky.
 
5. Jellicoe Road
 
 
Förvänta er inte att få ut något vettigt ur mig när vi snackar om Jellicoe Road. Hela mitt inre gjorde känslosamma uppror under hela läsningen, och det är helt klart en av de bästa böckerna jag någonsin läst.

2 kommentarer:

 1. En till tagg för dig att göra när du har lust:

  http://punktebba.blogspot.se/2013/06/sommarlasningstagg.html

  SvaraRadera
 2. Men då är det väl bra att jag taggar dig om du har torftigt med idéer?^^ Håller verkligen med om att Själlös borde bli film, hur fantastisk vore inte den på filmduken? :D

  Har förresten gått och taggat dig ännu en gång! ;) Haha! :)
  http://boklyckan.blogspot.se/2013/06/book-rescue-tag.html?m=1

  SvaraRadera