fredag 4 januari 2013

Två flugor i en smäll, huh?

 


Jepp, idag avklarade jag den dagliga motioneringen med en tur till Gripholms slott. Vi tog dessutom en liten tur i den PYTTELILLA byn (borde inte ens få kallas by, snarare stor hussamling), och vad hittade vi där? Jo, en bokhandel. Och vi var såklart TVUNGNA att gå in och reka lite. Först trodde jag att det bara skulle vara tråkiga böcker, det verkade varar en väldigt liten butik, och små byar brukar det inte finnas så många nya böcker (jag har säkert fel, men det har varit så i de byar jag varit i O.o). Men vad fick man se? Jo, en hel del böcker som jag till och med ville ha! Jag skulle egentligen inte köpa något, men jag kunde inte låta blir, så detta köpte jag:

 
Två flugor i en smäll? Jag har hört VÄLDIGT mycket gott om Divergent, som ska vara superbra, och när den fanns i en box tillsammans med tvåan, hur kunde jag låta bli? Dessutom fanns det en liten supertunn extrabok med lite extramaterial, gud vad roligt :D Det ska verkligen bli roligt att läsa dem, bara de är så bra som det sägs...

4 kommentarer:

 1. Hej Karin!
  Jag letade efter ungdomar som läser mycket och hittade din blogg. Vilken fin blogg du har! Den där draken med gröna vingar i din header, var kommer den bilden ifrån?

  Jag har skrivit en ungdomsfantasy till min tolvåriga dotter. (Boken är inte publicerad.) Nu lägger jag upp boken bit för bit i en blogg. Du får gärna läsa – och kommentera.

  Jag hoppas att du får ett jättefint 2013!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket! Bilden hittade jag på google, man bara söker på "dragon" på google bilder, och då är det första bilden som kommer upp :) I alla fall på min dator, i vissa fall kanske man får bläddra ner lite.

   Jag ska ABSOLUT kolla in den, det ska bli roligt!

   Tack detsamma!

   Radera
 2. Önskar en god och läsrik fortsättning på 2013!

  SvaraRadera