lördag 15 september 2012

8 saker ni absolut inte kan veta om mig

Glöm titeln, ni som känner mig väldigtvälidgtväldigt bra, som typ min tvillingsyster, vet antagligen allt det som jag tänker skriva, men strunt i henne, det är ju för er som inte vet ALLT om mig (vilket jag hoppas ingen gör) som jag skriver det här inlägget. Och eftersom ingen utmanat mig än :( så ska jag göra det iallafall (MOHAHA) och dessutom så skrev Mimsan att hon utmanade alla som inte redan blivit utmanade, så då är det väl typ samma sak som att bli utmanad. Men nu ska jag inte babbla allt för mycket, över till faktan!
Varsegod:

Heaven is near
1. Jag är en hattfantast

Ända sen Begynnelsen då jag föddes har jag älskat hattar, och mössor. Varje gång vi går förbi en affär med snygga hattar/mössor så måste jag tvinga resten att gå in och köpa en hatt där. Utan hatt känner jag mig helt tom och frusen (speciellt på huvudet) och när en lärare säger åt mig att ta av mig hatten eller mössan så låtsas jag ofta att jag inte hör personen, och förhoppningsvis så bryr sig inte läraren tillräckligt mycket för att säga till en gång till...Min absoluta favorithatt, som man mycket sällan ser mig utan, är en svart hatt, som jag helt enkelt ÄLSKAR. Jag har alltid på mig den, utom möjligtvis när det blivit väldigtväldigt kallt, och snöigt.
En annan favorit är en mössa som jag köpte på medeltidsveckan i Gotland, den är randig med en liten bjällra på toppen, så det klirrar alltid när jag går med den...(jag ser inte riktigt klok ut). Jag hittade för övrigt en helt underbar taklampa som såg ut som en hatt! Jag bönade och bad men jag fick den inte D:

2. Jag är riktigt, RIKTIGT slarvig
Vid åsynen av mig så tänker man antagligen "hon är en helt vanlig tjej, rätt så bra i skolan och säkert väldigt ordingssam". Man kunde inte har mer fel, iallafall inte på ordningsamheten. Jag är väl väldigt bra i skolan, och då är det ganska viktigt att man kan hålla reda på saker och läxor och prov, etc. Men jag är totalt urusel, jag kommer aldrig ihåg när vi har prov, jag glömmer alltid skriva ner när vi har läxor och tappar jämt och ständigt bort min agenda, etc. Om inte min syster fanns skulle jag simma omkring i det blå utan en aning om vad jag höll på med, och mitt betyg skulle antagligen sänkt sig oroväckande fort...

3. Jag har riktig folkfobi för svenskar jag möter på gatan
Okej, det låter ganska konstigt, men jag avskyr verkligen när jag möter folk när jag är i Sverige. Det är antagligen för att jag bott så länge i Lux, men ändå. Problemet är att jag blir alldeles kallsvettig när jag tänker på att ALLA hör vad jag säger. I Lux fattade ingen vad jag sa, så då behövde jag inte viska i skräck om att någon hör vad man säger.
Svenskar är så läskiga, håller ni inte med? Jag blir skräckslagen vid bara tanken. Jag är egentligen ganska social, men när det gäller personer jag möter på gatan så klarar jag verkligen inte av det. När jag ska på promenad och ser en grupp med läskiga tonåringar gå förbi gömmer jag mig tills de går förbi, och då börjar jag gå. Om jag håller på att möta någon på gatan går jag över till andra sidan. Ja, jag är lite knäpp, men jag rår inte för det. Hur sjutton överlever man i det här landet?


Åh, jag önskar jag kunde göra så snygga serier...Det här är
för övrigt serieversionen av Själlös av Gail Carriger!
4. Jag älskar att rita serier
Jag vet inte när jag egentligen började rita serier, men jag blev riktigt intresserad när vi skulle göra massor med roliga arbeten på religionen, vilket inkluderade att man skulle rita bildserier (om det vi jobbade med, typ Noas Ark och Adam och Eva, etc). För det mesta ändrar jag lite på historien så den blir lite roligare, som en parodi på den ursprungliga historien. Fast jag är helt hopplös på att hitta på egna historier, så nu håller jag för det mesta på att gör serier av mina favoritböcker, vilket är väldigt jobbigt, men kul.

5. Jag ÄLSKAR morotskaka
Bara jag hör ordet vattnas det i munnen! Och det är väl, typ, nyttigt, tycker ni inte det? Det är ju morot i, och morot är väl nyttigt? Bra, kul att veta att vi har samma åsikter.

6. När jag var liten ville jag bli sjuk.
När jag var liten så ÄLSKADE jag att vara sjuk. Jag försökte alltid lura i mamma och pappa att jag var förskyld, men de gick sällan på det, eftersom febertermometern ofta avslöjade mig.
Anledning varför jag älskade att bli sjuk var 1. Man fick massor med sötsaker! Typ en skål med hallon och socker. 2. Hostmedicinen var så himla god! Jag verkligen älskade min hostmedicin, och hade gärna tagit mycket mer om inte mamma ställde högst upp på en hylla dit jag inte nådde.

7. Jag är en nörd när det gäller musikaler.
Ja, läs själva, ni fattar. När kommer till musikaler blir jag totalt euforisk. Och det konstigaste är att jag inte sett alla...Det fanns ganska många musikaler som nog är kända som jag aldrig sett, som Chess, The Phantom of the Opera och Dirty Dancing. Men jag SKA se dem. Men de jag sett har jag verkligen älskat.
Någon annan? Som älskar musikaler?
P.S. De allra bästa är Cats och Hair! SE DEM!

8. Jag är väldigt barnslig
Hmmm...detta hoppas jag att ni inte vet om, för i sociala sammanträden så försöker jag dölja det. Iallafall i skolan, de är så gravallvarliga där, de skulle få fnatt om de visste. Om ni fick veta vad jag tittar på youtube skulle ni bli förvånade...rock'n roll? Inte ens i närheten. Nån gång ska jag och syrran leta upp massor med barnfilmer och se om dem, MOHAHA. JAG ska iallafall göra det. Och vadå? Det är ascoolt att vara barnslig, dessutom finns det egentligen inget som är "barnsligt", det är bara en benämning folk som önskar de också kunde se på tecknade filmer använder för att trycka ner folk i smutsen, fnys.

2 kommentarer:

  1. Punkt 3 fick mig verkligen att skratta ;)

    Vi är faktiskt inte så läskiga, vi bara låtsas för att Luxemburgare ska få mardrömmar om oss ;)
    Haha nej... Allvarligt talat så gillar jag inte heller att möta folk på gatan. En gång tog jag en annan väg hem för att slippa cykla förbi en kille som går på min skola ;)

    SvaraRadera
  2. Roliga fakta om dig! De sakerna visste jag inte om dig. :P

    SvaraRadera