söndag 1 juli 2012

Beskriv dig själv med boktitlar!

Nähä, det blev inte något inlägg igår, men det var för att jag inte kunde vara inne på datorn.
Nu har jag ÄNTLIGEN min egen dator som jag kan använda, vad skönt.
Nåja, nu ska jag iallafall göra den roliga enkäten att beskriva mig själv genom boktitlar, så vassegoa!


Mitt hopplöst normala liv av Joanna Nadin
Och jag menar det verkligen. Ibland undrar jag verkligen om jag inte skulle passa bättre i en värld med alver, drakar, älvor, riddare, etc. Mitt liv är så hopplöst normalt att det inte är klokt, det går att förutse mitt liv bara man ser på mig, kan det ALDRIG hända något spännande i mitt liv, är det för mycket begärt?
Det fattas en tärning av Johanna Thydell
Och det gör det. Till mit fiaspel, jag kan inte fatta vart den tagit vägen

Abandon av Meg Cabot
Ja, jag känner mig lite övergiven just nu, eftersom jag flyttat så känner jag mig lite övergiven, speciellt av min klass. Jag hatar er!!! Varför kan ni inte flytta med mig till Stockholm??
Smart Girls Get What They Want av Sarah Strohmeyer
Det här var lite mer ironiskt. Tja, smart kan man väl säga att jag är, men nu kommer vi till själva "får vad de vill" delen. Ibland känns det lite som tvärt om, det finns MASSOR med bland annat böcker som jag vill ha men som jag inte fått! Fast om man ser det ur skolmässig synpunkt så får jag väl det jag vill ha, mina betyg är ju till min stora fröjd ;)
Allt jag säger är sant av Lisa Bjärbo
Ja, jag ljuger faktiskt ovanligt lite. När jag var liten så kanske det var massor med "vita lögner", men nu så talar jag faktiskt för det mesta sanning.

Fatta eld av Suzanne Collins
Ja, ibland så känns det faktiskt som jag ska fatta eld. För det mesta när jag blir upprörd eller arg. Och då menar jag riktigt arg, men för det mesta håller jag inne med det, för om jag väl kommit igång skulle det krävas mer än en brandsläckare för att stoppa mig...


Ja, det här var mina boktitlar, vad tyckte ni? Det var till och med ganska roligt ;)

1 kommentar: