onsdag 23 maj 2012

Snart lov! Hurra!

Hejhej! Snart är det ÄNTLIGEN lov! Har längtat  så himla mycket!
På söndag bär det av mot Suéde! Tyvärr måste jag gå upp tre på natten och sen sitta i två timmar och åka till Tyskland (som varje gång vi åker flyg till sverige) och sen ta flyget, fan vad jag kommer vara trött! Och jag har inte berättat det värsta, jag ska TILL SKOLAN på måndagen! Hur otroligt är inte det! På ett lov!
Eftersom jag ska flytta så måste jag besöka en klass som jag eventuellt ska börja i, och den skolan heter Kristofferskolan. Gud vad jag är nervös, tänk om det är fullt med yxmördare, eller om alla är snygga som fotomodeller så jag ser ut som fula ankungen i jämförelse, eller om lärarna är jätteelaka, eller om...Okej, jag överreagerar, för det första, det finns inte yxmördare på skolor. För det andra, alla som gått eller jobbat på Kristofferskolan säger att alla som går där är jättesnälla. För det tredje, lärarna som jobbar där är typ specialutbildade, och jag har hittils i mitt liv aldrig mött en fullständigt odräglig lärare. Så allt ska nog ordna sig tillslut, lilla Karin.
Men en sak jag aldrig kommer kunna smälta är: SKOLAN BÖRJAR KLOCKAN 8!!! Vid 8 håller jag på och borstar tänderna! Och så såsig jag är på morgonen måste vi väl gå upp typ halv sju!
Gud, hjälp mig!

3 kommentarer:

 1. Du får inte flytta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  rätt åt dig att skolan börjar kl 8 (jag bara skoja) :P

  SvaraRadera
 2. Jag håller med Eme (hehe)
  PS. jag har nominerat dig till den där bok tävlingen med book blog award!
  Tyvärr så glömde jag att kopiera vad jag skrivit men jag tror att du skulle ha blivit nöjd (hehe)
  Ha de bra och flytta inte!

  SvaraRadera
 3. Min skola börjar också kl 8, fast det skulle vara skönt om man fick lite mer sovmorgon. För jag får lov att kliva upp kl 6 för att först hinna med bussen som går kvart över sju..
  Hoppas du överlever morgnarna framöver!

  SvaraRadera