söndag 1 april 2012

Äntligen påsklov!!!!

Så här ser korsvirkeshus ut!
Yey, nu har mitt påsklov börjat!!! I helgen ska jag bara vara hemma i Lux, men imorgon så åker vi till Frankrike i tre dagar! Jag kommer inte ihåg vad stället heter, och jag är för lat för att resa mig och fråga mamma, men jag kommer ihåg att hon sa att det fanns fina korsvirkeshus där! Det är en sak som är bra med att bo i Lux, och som jag kommer att sakna när jag flyttar, att man, någon helg, tar bilen och sticker till Frankrike på två timmar. Vi var t ex i Paris en helg för någon månad sen!

Istanbul, here I come!
Iallafall, nu ska jag inte skriva massor om sånt som inte har med ämnet att göra! Alltså, när vi kommer hem så stannar vi är det Torsdag, och då stannar vi här i några dagar, men sen på Tisdagen, så sticker vi till Turkiet!!! Yey!! Det ska bli så roligt! Vi ska vara i Istanbul! Jag har aldrig varit i Turkiet, så det ska verkligen bli skojigt! Min gitarrlärare har varit där och han sa att Istanbul är helt magiskt om man är i centrum på kvällen, och jag hittade en cool bild på utsikt över Istanbul!
Coolt va?

Då är det bara några jobbiga saker till jag måste göra idag! Jag måste:

1. Tvätta håret
2.Göra engelskaläxa
3.Öva till engelskaprov (Fatta! Jag har prov på Onsdagen EFTER LOVET! Egentligen ville vår lärare ha det på Måndagen, men hon var "barmhärtig" och ändrade de till Tisdagen, och sen var hon ännu mer barmhärtig och ändrade till Onsdagen! Vi har ju engelska varje dag, så varför kan vi inte ha provet på Fredagen?! Det står bara i schemat att vi ska ha provet den veckan, inte första dagen efter lovet! Arghhh!)

4 kommentarer:

 1. Men gud så barmhärtigt av läraren att flytta provet TVÅ dagar ;)

  Men himla kul att du ska till Turkiet! Jag har inte varit där, men min kompis har och hade verkligen jättekul där!

  SvaraRadera
 2. Min sons flickvän har arbetat som modell i Istanbul. Hon var väl "sådär" förtjust, men det är nog annorlunda att komma dit som turist:) Fast jag tror att jag föredrar korsvirkeshusen... Önskar dig trevliga resor!

  SvaraRadera
 3. Mitt påsklov börjar på fredag.:) Lycko dig som har det i två veckor! :D

  SvaraRadera
 4. Kul men karin!! Du skriver JU aldrig!!!

  SvaraRadera