torsdag 14 juni 2012

Böcker som många i min skola gillade för fem år sen som inte jag gillade

Här kommer ett litet inlägg om vilka bokserier som många i min skola gillade för cirka fem år sen, som jag inte gillade alls! Nå, detta kan bli intressant!

Ja, de här minns jag så väl. För det första hatade jag omslagen, jag menar...nej, jag kan inte ens beskriva det. Okej, jag erkänner, jag gillade dem liiiite i början, men sen bara sjönk alltihop. Och namnet, Yuck! Nej, de här var INTE bra!
Jag säger bara ett ord: Va fan???Hästböcker har aldrig varit min grej. Ioförsig prövade jag dem aldrig, utom en gång men den var så dålig att jag skippade den. Och varför finns det inga böcker där huvudpersonen är en kille som rider? Bara massor med tjejer som skumpar upp och ner på någon fånig sadel på en smutsig hästrygg. Missförstå mig inte, jag gillar hästar, men ibland känns det som om häster är allvarligt överskattade. Medan de sitter och lugnt tuggar på sina fördömda grässtrån blir tusentals tigrir dödade i Kina.
Dessutom, är det inte MYCKET coolare att kunna rida på tillexempel kameler än hästar?


Ja, det var det det. Det finns fler, men dem kan jag ta någon annan gång. Jag kommer antagligen göra en sån här lista över vad jag faktiskt läste under min fina barndomstid, men det kommer senare :)

1 kommentar:

  1. Jag läste aldrig några älvböcker, hade typ växt ifrån dem eller vad man ska säga när de kom ut... Håller med dig om omslagen och titlarna - de böckerna verkar riktigt urusla! ;)

    SvaraRadera