måndag 4 juni 2012

Jag är ingen robot!!!

Är det bara jag som blir irriterad på de där ovanligt svårlästa texterna som man måste skriva för att kunna kommentera (inte alla bloggar har det, men de flesta). Jag förstår kanske att man inte vill ha någon som egentligen inte kan skriva utan bara spammar, men det kan väl inte vara bara för det? Egentligen är det nog inte själva texten jag blir irriterad på, utan texten "Bevisa att du inte är en robot". Vadå BEVISA??? Och exakt varför får inte robotar skriva kommentarer? De kanske har något jätteintelligent att skriva? Hur skulle ni känna er om ni skulle skriva en kommentar och så skulle det stå "Bevisa att du inte är en människa"? Hur skulle DU känna dig då? Missförstå mig inte, det är inte ditt fel att det är så, men de som kom på det, varför valde det just "Bevisa att du inte är en robot"?
Någon mer än jag som tycker det är helt knäppt?

4 kommentarer:

 1. Saken är Karin att det finns vissa s.k. robotar som är instruerade att spamma och göra reklam för något i kommentarer på bloggar på nätet. De kan spamma men dock så kan de inte skriva ''kommentarskoden'' eftersom den byts ut varje gång och dessutom så är de inte instruerade till det.

  SvaraRadera
 2. Aha, tack för att du sa det :) En elak robot, alltså.

  SvaraRadera
 3. Fast det är fortfarande lite roligt att det står så, "Bevisa att du inte är en robot!" Kan inte hålla tillbaka fnisset ;)

  SvaraRadera
 4. Tycker också sånt där är jättejobbigt, det var därför som jag tog bort 'spamkontrollen' från min blogg :') Btw, betyg är botten!

  SvaraRadera