onsdag 21 mars 2012

Har bara lite tråkigt...

Hej alla läsare, jag vet egentligen inte vad jag ska skriva, kände bara för att skriva något. Det blir antagligen bara strunt.
Iallafall, i brist på annat berättar jag om hur min dag varit! Det blir väl roligt?! (Yey...)
Jag tar det i etapper...
 • Jag vaknade som vanligt sent, men jag släpade mig upp ur sängen och borstade tänderna, packade gympapåsen, kollade att jag hade allt jag behövde i väskan, åt frukost, osv. Inget speciellt med det...
 • Jag gick till skolan. Min tvillingsyrra, pappa och jag. Vi pratade om ditt o datt. Pappa fick bära våra gympapåsar, hehe...
 • Vi kom fram till skolan. Hur sjutton kan det vara så många bilar framför vår skola! Man kunde ju knappt andas!
 • Hängde fem minuter vid skåpen innan lektionen började. Vi gjorde ingenting, bara gick omkring och sa "Har du haft en bra dag?" och "Nåt nytt?" osv. Men Emelie hade med sig "Lånaren Arrietty", en japansk film som var superbra!
 • Första och andra lektionen: dubbeltimme i geografi! Först hade vi läxförhör om orkaner. Vi håller på med vädret. Sen gjorde vi olika dramatiseringsövningar, vet inte vad det har med vädret att göra, men kul var det! Man fick gå runt i en klunga och låtsas olika saker, t. ex. att man gick i lera eller på glödheta stenar! Och en gång skulle vi blanda in oss i grupper och vara ett speciellt föremål, och så skulle de andra gissa vad det var! Min grupp (Jag, Lollo, Hannah, Vicky, Agnes) fick en stekpanna som steker ägg!! Hur svårt var inte det! Vi fick kasta Lollo i luften, och sen var det bra med det! Vi gjorde också bussleken, man får en lapp om vilken person man ska vara och sen ska man sitta som i en buss och vara den personen! Det var den roligaste leken. Jag fick bland annat en förvirrad professor från Norge som hamnat på fel buss, och var expert på huvudfraktur och skulle inspektera andras huvuden hela tiden! Och sist men inte minst skulle man (i grupper) dramatisera en annans grupps uppsats som vi skrev några veckor tidigare! I min grupp var Karl, Alex, Vicky, o Jag!
 • Andra lektionen: Svenska. Vi jobbade två sidor i boken, sen läste vi tyst läsning. Jag läser Tusen gånger starkare, och det kanske kommer en recension på den snart!
 • Rast! 20 minutersrasten! Vi hängde vid skåpen, och såg en väldigt äcklig sak som jag inte vill skriva i bloggen!
 • Tredje lektionen: Matte! Vi jobbade som vanligt i boken, jag föll av från stolen (Varför, Gud, Varför?)
 • Fjärde lektionen: Gympa! Vi hoppade. Hoppade. Helt enkelt hoppade över ett j***a rep! Sidohopp dessutom, och så ska man saxa med benen! Och så får man betyg i det! Finns det något fånigare? Ioförsig var jag ganska bra på det, eftersom jag är rätt så lång, men ändå! Hoppa?
 • Lunch!!! Vi gick till matsalen, och åt. Jag hann precis ställa mig i matkön innan den blev för lång. Men det var en fuling i kön som trängde sig före mig!! Fnys! I pastakön, där jag stod, blev det makaroner med någon tomatsås, som var mer vatten än sås. Men det var väl (typ) ätbart.
 • Lunchrast!!! Vi var ute, och bara hängde lite runt och pratade med kompisar i andra klasser. Det var väl trevligt, men inget speciellt hände.
 • Femte lektionen: Science (alltså biologi) Vi höll fortfarande på med fåglar. Bofink, pilfink, gråsparv osv. Och så fick vi veta lite mer om sillgrisslan (stavning?)
 • Sjätte lektionen: Engelska! Eftersom jag är den enda svenska i min engelskagrupp, så får jag prata med mina kompisar i holländska, engelska (ja, det finns personer som kommer från ett icke europeiskt land, som då går i engelska klassen, men de kan behöva extra undervisning, eftersom engelska inte är deras modersmål, men de är alltid väldigt bra på engelska!), tyska och franska klassen istället! De är supersnälla, och jag lär mig mer engelska då! Den här dagen skulle man vara i grupper, och min grupp var superrolig! Alla i min grupp är väldit bra på engelska, så man kan föra en vettig konversation med dem! Det var väldigt roligt, och i min grupp var det tjejen o killen i engelska klassen, och de typ "hatar" varandra, och de kastade ilskna blickar under hela lektionen! Ok, jag ska inte berätta allt i detalj, det blir för långt, men vi hade iallafall väldigt roligt!
 • Håltimme, jag vet inte varför, men alla sexor har det på onsdagar, sista lektionen. Många går hem, men jag ville stanna kvar och vara med kompisar. Ofrivilligt blev jag indragen i ett krig - den engelska tjejen i min språkklass mot alla killar i hennes klass (inklusive killen på mitt språk). Så fort hon tog ett steg mot dem så blev alla rädda och sprang iväg, haha! det var väldigt roligt, och jag fick äran att vara hennes kompanjon :)
Det var slutet på min skoldag, hoppas ni fattade någonting av vad jag har klottrat ner, det skulle inte jag göra om det inte var jag som hade skrivit det!
Kram!

5 kommentarer:

 1. Sv: Åh, vad jobbigt att vänta tills nästa fredag!!! JAG VET JAG ÄR SÅ GLAD ATT JAG SKA SE DEN 22:a!!! :DDD
  Självklart ska jag säga vad jag tyckte! :D

  SvaraRadera
 2. Svar: Haha, jag förstod det;) Det var kanske mitt svar som lät lite, typ, försvarande.. Jaja, missförstånd!
  Och jag undrar också varför du inte har läst Cirkeln än!?

  SvaraRadera
 3. Låter som en rätt rolig dag ändå :)

  Sv: Haha det var inte så jobbigt :)

  SvaraRadera
 4. Hehe du skrev verkligen din dag i detalj;)

  SvaraRadera
 5. Oj, vad låång din dag verkar ha varit..! :) Förresten, Karin, har du sett mitt senaste mejl som jag skickade för ungefär en vecka sen? Undrar bara.. om du hade missat det eller så.. :)

  SvaraRadera