lördag 24 mars 2012

Ikväll...

Jag går (som ni säkert vet om ni gått in på "Om mig") på filmmaking, och i vår grupp fick några stycken (tre stycken) vara med och filma skolmusikalen! Vi har haft en skolmusikal varje år i cirka fem år, men det här är nog den sista.
Första året var det "Grease", sen "Night on Broadway, sen "Guys and Dolls" och sen senast "Pirates" och nu "Bye Bye Birdie"! Jag har aldrig sett musikalerna, men den här gången dka jag se den! Och en kompis (Hennes blogg är här: Djur och blandat ) i min klass är med! På bilden är hon längst till vänster i rosa tröja!
Jag är jättenervös inför filmningen, för man får inte gå för fort, man får inte zooma för fort, men man får inte gå för långsamt. Man får inte vrida kameran för lite, för då måste man vrida den lite till och då skakar filmkameran. Och man ska försöka filma den som pratar, men tänk om de pratar på ena sidan scenen, och sen plötsligt börjar de prata på andra sidan scenen! Jaja, jag överlever förhoppningsvis!
Wish me luck!

4 kommentarer:

 1. Lycka till! :D

  Sv: Okej, ja alla gör ju olika ;) Du får gärna stjäla den, ska bli spännande att se dina svar! :D

  SvaraRadera
 2. Sv: Alltså, de är inte urusla, de är bättre än tex. Twilight (enligt mig), men jag trodde de skulle vara bättre bara! Jag hade nog hört för mycket bra om dem och hade lite för höga förväntningar. ;D

  SvaraRadera
 3. Den är superfin din header Karin :D

  SvaraRadera
 4. Vad kul det låter!

  Sv: För tillfället har jag glömt bort varför de heter nationellt prov... Jag vet bara att dem är viktiga. Alla i Sverige gör dem, samtidigt (Förutom de muntliga)

  Tack för tipsen!

  SvaraRadera